Mister Aqua watercoolers

Heeft u onze radio commercial al gehoord?
Onze radio commercial wordt uitgezonden op L1 Limburg. Klik op onderstaande button om de commercial te beluisteren.

Ruim assortiment waterkoelers en waterleidingkoelers

Trakteer uzelf dagelijks op het heerlijke bronwater uit een watercooler of waterleidingcooler van Mister Aqua. Mister Aqua biedt u een ruim assortiment watercoolers en waterleidingcoolers. Van budget waterkoeler tot design watercooler, bij Mister Aqua waterkoelers bent u aan het juiste adres voor een waterkoeler. Door levering vanuit onze distributiepunten in Haarlem en Vlodrop kunnen we garant staan voor snelle levering en accurate service van uw bronwater en watercoolers. Mister Aqua biedt u al een watercooler aan voor slechts € 0,50 per dag zonder langdurige contracten!

Flessenwaterkoelers

Leidingwaterkoelers

Bronwater

Accessoires

Gratis proefplaatsing flessen watercooler

Mister Aqua laat u graag kennismaken met een waterkoeler. Daarom plaatsen we zonder enige verplichting een flessen waterkoeler gedurende 14 dagen bij u in het bedrijf of thuis *. Vraag nu uw gratis proefplaatsing aan. Mister Aqua is volledig onafhankelijk, zowel van merken als van prijspolitiek. Hierdoor kunnen wij verschillende merken leveren en blijven onze prijzen altijd laag. Een watercooler voor op kantoor of thuis huurt of koopt u bij Mister Aqua.

* wij brengen alleen het gebruikte water in rekening. Nu aanvragen

Mister Aqua: waterexpert sinds 1997

Mister Aqua is al 20 jaar expert op het gebied van bronwaterkoelers en leidingwaterkoelers voor bedrijven (zorg) instellingen en organisaties. Wij zijn merkonafhankelijk en leveren u altijd watersolutions op maat, zodat u daar geen omkijken naar heeft.. Wij leveren rechtstreeks op locatie en zijn al jarenlang hoofdsupplier van watercoolers voor ondernemingen als Office Depot, Staples en Buurman Facilitaire Producten.

Mister Aqua staat garant voor:

✔ professioneel advies op maat
✔ uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✔ hoogste kwaliteitsstandaarden
✔ producten die voldoen aan alle hygiëne-eisen
✔ snelle en correcte levering in Nederland, België en Duitsland