Waterkoeler

Bestel uw waterkoeler voordelig en snel bij Mister Aqua

 

Ons assortiment flessen waterkoelers

Ons assortiment bronwater

 • Mister-Aqua-Bronwater-18L
   14,17

  Bronwater 18 Liter One-way fles

  Bronwater 18 Liter One-way fles.

  Ben u een groot verbruiker van bronwater 18 liter? Neemt contact met ons op voor een offerte op maat. Let op. Bronwater 18 liter heeft een minimum afname van 5 stuks.
   14,17
   14,17
 • Mister-Aqua-Bronwater-18,9
   11,99

  Mister Aqua 18,9 liter drinkwater

  Let op! U kunt de lege statiegeld flessen niet bij deze bestelling voegen. Geretourneerde lege statiegeld flessen worden na ophaling gecrediteerd. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Mister Aqua 18,9 liter drinkwater heeft een minimum afname van 5 stuks.
   11,99
   11,99
 • Sale
  mineraalwater
   570,24

  Mineraalwater pallet 1296 flesjes

  Mineraalwater 0,50L

  Deze pallet bevat 1296 flessen van 500 ml PET-fles met natuurlijk mineraalwater. Keuze uit koolzuurhoudend of koolzuurvrij mineraalwater. Bovengenoemde prijs is excl. € 0,15 statiegeld per flesje.
   570,24
   570,24
 • sun-d'or
   592,00

  Pallet Sun D’or mineraalwater 1260 pakken

  Sun d'or mineraalwater 0,50L

  Natuurlijk mineraalwater is water dat direct uit de natuur afkomstig is en wordt gewonnen uit diepliggende, ondergrondse bronnen. Het bevat, zoals de naam al zegt, van nature aanwezige mineralen. De natuur in een natuur vriendelijke verpakking! Daarnaast is Sun d'Or mineraalwater van nature natriumarm. Daardoor heeft het een zeer zachte smaak en kan het gebruikt worden in bij een zout-arm dieet. Een duurzaam alternatief voor plastic flesjes water. Water in een pakje van 500ML, deze pakjes zijn milieuvriendelijk en hebben een lage uitstoot van CO² tijdens productie. Het pakje is volledig recyclebaar! Merk: Sun d'Or Inhoud: 0,5 liter Smaak: Zonder Koolzuur
   592,00
   592,00

Ons assortiment leidingwaterkoelers

Ons assortiment accessoires

Ruim assortiment watercoolers en waterleidingcoolers

Trakteer uzelf dagelijks op het heerlijke bronwater uit een watercooler of waterleidingcooler van Mister Aqua. Mister Aqua biedt u een ruim assortiment watercoolers en waterleidingcoolers. Van budget waterkoeler tot design watercooler, bij Mister Aqua waterkoelers bent u aan het juiste adres voor een waterkoeler. Door levering vanuit onze distributiepunten in Haarlem en Vlodrop kunnen we garant staan voor snelle levering en accurate service van uw bronwater en watercoolers. Mister Aqua biedt u al een watercooler aan voor slechts € 0,50 per dag zonder langdurige contracten!

 

Mister Aqua: waterexpert sinds 1997

Mister Aqua is al 20 jaar expert op het gebied van bronwaterkoelers en leidingwaterkoelers voor bedrijven (zorg) instellingen en organisaties. Wij zijn merkonafhankelijk en leveren u altijd watersolutions op maat, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We leveren rechtstreeks op locatie en zijn al jarenlang hoofdsupplier van watercoolers voor ondernemingen als Office Depot, Staples en Buurman Facilitaire Producten.

Mister Aqua staat garant voor:

✔       professioneel advies op maat
✔       uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✔       hoogste kwaliteitsstandaarden
✔       producten die voldoen aan alle hygiëne-eisen
✔       snelle en correcte levering in Nederland, België en Duitsland

Openingstijden Kerstmis / Nieuwjaar 2023


Kersttekst 2023

 

Onze kartonnen bekers mogen ook in 2024 verkocht en gebruikt worden.

Vanaf 1 januari 2024 zouden single-use plastic producten, zoals (koffie)bekers op het werk verboden zijn. Het verbod op wegwerpbekers zou in principe gelden voor alle bekers waarin plastic is verwerkt.
Kartonnen bekers zijn voorzien van een dun plastic laagje en zouden daarom ook niet meer gebruikt mogen worden.
Omdat in onze bekers maximaal 5% plastic gebruikt wordt vindt de meerderheid in de Tweede Kamer dat dit verbod niet gaat gelden voor deze bekers. Hiervoor heeft de kamer een motie aangenomen. (motie 32852-279)

Onze kartonnen bekers mogen dus ook na 1 januari nog gebruikt worden.
Daarnaast vermeldt het kabinet, in de motie, om niet te handhaven op overtredingen totdat de regels formeel zijn aangepast.

U kunt deze kartonnen bekers bij Mister Aqua bestellen, wij leveren vanuit voorraad.

This will close in 20 seconds