Waterkoeler op kantoor

Op zoek naar een waterkoeler voor op kantoor?

MisterAqua garandeert u een betrouwbare waterkoeler voor kantoor of thuis

Als u op zoek bent naar een filtercooler of waterkoeler voor op kantoor, dan bent u bij MisterAqua aan het perfecte adres. Mister Aqua is al 15 jaar gerenommeerd leverancier van watercoolers, filtercoolers en bronwater. Ons bronwater komt uit de erkende bron van Mierl’eau. Wij leveren vele merken en soorten; er zit altijd wel een waterkoeler bij die geschikt is voor uw kantoor.

Schoon en gezond drinkwater

Bronwater moet aan andere eisen voldoen dan drinkwater uit de kraan. Het is gegarandeerd zuiver en gezond. Bovendien moeten watercoolers volgens de Warenwet twee keer per jaar worden gereinigd en gedesinfecteerd. Dit kunnen wij voor u doen. Met een waterkoeler van MisterAqua op kantoor, bent u dus verzekerd van verantwoord drinkwater voor uw medewerkers.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Omdat wij niet afhankelijk zijn van merken of van prijspolitiek, kunnen wij onze prijzen aangenaam laag houden. Zo heeft u al vanaf € 0.50 per dag een waterkoeler voor uw kantoor. Vindt u een product uit ons assortiment echter ergens anders goedkoper, laat het ons dan weten. Wij bieden u meteen een nog lagere prijs.

Benieuwd wat dat gaat kosten?

Vraag dan meteen een offerte bij ons aan. Dat kan door het offerteformulier op onze website in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen: T: 0031 (0) 475 33 66 44 T: 0900 22 22 233 (lokaal tarief) E: info@misteraqua.nl

Comments (0)

Laat een reactie achter