Waterkoeler op leidingwater

Sluit een waterkoeler op uw leidingwater aan

Met een waterkoeler met leidingwater altijd zuiver en fris water in huis

Als u van gezond en fris drinkwater houdt, dan is het een uitstekende optie een waterkoeler op uw leidingwater aan te sluiten. MisterAqua is al jarenlang leverancier van nieuwe en gebruikte watercoolers en filtercoolers. Ook leveren wij bronwater uit de bron van Mierl’eau. U kunt een waterkoeler met leidingwater niet alleen op uw bedrijf laten plaatsen, maar ook bij u thuis.

De voordelen van een filtercooler

Het heeft vele voordelen een waterkoeler aan te schaffen die gebruik maakt van uw eigen leidingwater: u hoeft niet langer te sjouwen met zware flessen, u heeft altijd fris en zuiver water in huis en de prijs is vast, ongeacht het waterverbruik. Bovendien nodigt een watercooler uit tot het drinken van water.

Onze kwaliteit is hoog, onze prijzen niet

MisterAqua streeft naar niet minder dan de allerbeste kwaliteit. Dit doen wij door een uitstekende service te bieden en door onze prijzen laag te houden. Wij leveren altijd zeer snel en hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid. Redenen genoeg om een waterkoeler voor leidingwater bij MisterAqua aan te schaffen.

Offerte of proefplaatsing aanvragen?

Laat uw gegevens achter op het offerteformulier of het formulier voor een proefplaatsing en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u nog meer weten, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen: T: 0031 (0) 475 33 66 44 T: 0900 22 22 233 (lokaal tarief) Mailen kan ook via info@misteraqua.nl.

Comments (0)

Laat een reactie achter