Waterkoeler voor thuis

Koop of huur nu een waterkoeler voor thuis bij MisterAqua

Als enige in Nederland leverancier van een waterkoeler voor thuis

Als u een genieter van bronwater bent en wekelijks een aantal liter opmaakt, dan is een waterkoeler voor thuis voor u een bijzonder goed alternatief voor de losse flessen. MisterAqua levert als enige in Nederland bronwater en watercoolers aan particulieren. Laat u overtuigen van de voordelen die een waterkoeler voor thuis oplevert.

Maak gebruik van de vele voordelen

Naast het gemak van thuisbezorgen van zowel de waterkoeler voor thuis als het bijbehorende bronwater, kunt u met een waterkoeler altijd genieten van fris en zuiver water in huis. Een waterkoeler is overal te plaatsen en nodigt uit tot het drinken van water. Ook voor accessoires als bekers en bekerhouders kunt u uitstekend bij MisterAqua terecht.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten

De prijs van een waterkoeler voor bij u thuis en het daarbij horende bronwater is verrassend gunstig. Dit komt omdat wij niet afhankelijk zijn van merken en onze eigen prijzen kunnen bepalen. U heeft al een waterkoeler in huis vanaf slechts € 0,50 per dag!

U kunt gratis een waterkoeler uitproberen

Vraag nu via onze website een gratis en vrijblijvende proefplaatsing voor 14 dagen aan. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met zaterdag bellen of mailen: T: 0031 (0) 475 33 66 44 T: 0900 22 22 233 (lokaal tarief) Mailen kan ook via info@misteraqua.nl

Comments (0)

Laat een reactie achter