Mister Aqua

Mister Aqua

Mister Aqua is al 20 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte wij ons in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland. Naast onze hoofdvestiging in Roermond-Vlodrop zijn er tevens distributiedepots in Assen en Haarlem.

Mister Aqua is op de Nederlandse markt één van de weinige onafhankelijke waterleveranciers; bovendien zijn wij niet gebonden aan merken of van hogerhand opgelegde prijspolitiek. Door de geringe overheadkosten zijn wij in staat een competitieve en reële prijsstrategie toe te passen. Dit in tegenstelling tot de grotere waterleveranciers, die door hun dominante positie op de markt hoge reclame-, promotie- en overheadkosten moeten doorberekenen aan hun klanten.

Drinkwater awcn

Kwalitatieve en adequate service

Bij Mister Aqua streven we naar een netwerk van lange termijn klanten door het leveren van een kwalitatieve en adequate service. Mister Aqua hanteert een flexibele aanpak die onze klanten van ons gewend zijn. Dit vertaalt zich in:

✔       Snelle en correcte levering (binnen 3 werkdagen)
✔       Uitstekende service
✔       Uitgebreid assortiment
✔       Uitgebalanceerde prijs/kwaliteit verhouding
✔       Watercoolers tevens beschikbaar voor projecten en evenementen

Naast directe leveringen zijn we hoofdsupplier van watercoolingsystems voor Office Depot/Viking. Mister Aqua beschikt over een breed assortiment van zowel watercoolers als drinkwatersystemen voor uw eigen waterleiding. Al onze watercoolers zijn te leveren in een gekoeld/ongekoeld en in een koud/heet uitvoering. Iedere cooler is NSF gekeurd, waardoor u de garantie heeft van een hoogwaardig product.

Het water dat we leveren is NSF gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle strenge eisen van voedselveiligheid in de Warenwet. In het kader van voedselveiligheid is periodieke reiniging en desinfectie noodzakelijk. Nieuwe eis is dat dit twee keer per jaar gebeurt. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Dit alles binnen de richtlijnen van HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points). Ons Customer Service team kan u hier verder in helpen. Lees meer op onze website over AWCN of neem een kijkje op de website van AWCN.

Ons Customer Service team staat tot uw beschikking van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Comments (0)

Laat een reactie achter