Mister Aqua watercoolers

Bronwater 18 liter Verfrissend en gezond

Bronwater 18 Liter

Bronwater 18 liter verfrissend en gezond

Vorige pagina || Direct Bestellen

 

Bronwater 18 Liter uit de Fonte Alpina in de Dolomieten – One way flessen

Elk water is uniek in zijn eigenschappen en smaak. Mister Aqua levert naast het Nederlandse Mierl’eau bronwater ook het befaamde premiumwater uit de Fonte Alpina in de vallei van Pasubio, een natuurlijke oase in een ongerepte omgeving aan de rand van de Kleine Dolomieten in Noord-Italië.

Dit bronwater is iets duurder maar heeft een nog frissere smaak dan het water uit de Nederlandse bron. Het is van de allerhoogste kwaliteit omdat het gewonnen wordt vanuit een diepe aquifer, een natuurlijke, ondoordringbare grondlaag die het bronwater optimaal beschermt. Hierdoor is het water bacteriologisch zuiver en kan het zonder enige behandeling direct gebotteld worden aan de bron.

 

Mister Aqua drinkwater 18,9 Liter – Statiegeldflessen

Ons drinkwater is afkomstig uit de bron Mierl’eau, exclusief erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. Het water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen uit de ‘formatie
van Tegelen’. Ondoordringbare kleilagen conserveren dit prehistorische water uitstekend en beschermen tevens tegen verontreiniging door fosfaten en nitraten vanuit het oppervlaktewater.

Eenmaal onttrokken wordt het water optimaal gefilterd en onder druk volledig gezuiverd. Door de toevoeging van enkele mineralen ontstaat volledig pH-neutraal water. Dit proces en de controles hierop voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Topkwaliteit met een constant mineraalgehalte. Water waar Mister Aqua 100% achter staat.

bronwater 18 literVorige pagina || Direct Bestellen

Voor vragen of telefonische bestellingen bel met onze verkoop binnendienst 0475336644