Mister Aqua watercoolers

Onze bron

Onze bron

Mierl’eau Bronwater van Mister Aqua

Mister Aqua B.V. bottelt haar water bij Dolphin Productions B.V., deze betrekt haar water uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl”eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor de constante kwaliteit van het water. Onze bron Het prehistorische water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die vanuit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Eenmaal ontrokken wordt het water behandeld door middel van omgekeerde osmose: het water wordt gefilterd en onder druk gezuiverd. Door het gebruik van membranen worden alleen watermoleculen doorgelaten waardoor uitsluitend zuiver water overblijft. Daarna worden er een aantal mineralen toegevoegd om het water pH-neutraal te krijgen. Dit proces wordt met inachtneming van de hoogst denkbare kwaliteitseisen en -controles uitgevoerd.

Gebotteld bronwater uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron

De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de Keuringsdienst van Waren. De bottelstraat, die behoort bij de modernste van Europa en de grootste in zijn soort, heeft een afvulcapaciteit van ca. 24.000 liter water per uur.

Calcium 4,4 mg/L
Natrium 2,0 mg/L
Chloride 0,7 mg/L
Magnesium 50 ug/L
Droogresidu 26 mg/L
pH-waarde 6,5

Nieuwste producten

Random producten

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
* = verplicht veld
Top