Aquarius white flessenwaterkoeler
 • Aquarius Flessen waterkoeler Mister Aqua
 • Aquarius white flessenwaterkoeler

  (2 klantbeoordelingen)

   149,00 179,00

  Dé klassieker

  De Aquarius is een echte klassieker. Deze retro watercooler zien we vaak terug in films en tv series. De Aquarius is een oerdegelijke no-nonsense watercooler tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  Met zijn robuuste design is de Aquarius ook uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Aquarius ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  Clear
  000

  Maak uw aankoop compleet

  De Aquarius is een echte klassieker. Deze retro waterkoeler zien we vaak terug in films en tv series. De Aquarius is een oerdegelijke no-nonsense waterkoeler tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  Met zijn robuuste design is de Aquarius uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Aquarius ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  De Aquarius is leverbaar in de opties voor koud & ongekoeld water of koud & heet water. Karaffen, waterflesjes en bidons kunnen eenvoudig worden afgevuld dankzij de ruime tapopening. De Aquarius flessenwaterkoeler is vrijwel overal als zelfstandige unit te plaatsen en heeft alleen een stopcontact nodig.

   

   

  98% van de orders worden binnen 3 werkdagen geleverd. Wij leveren in de gehele Benelux & Duitsland m.u.v. de Waddeneilanden. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

   

  Extra informatie
  Watertemperatuur Koud water 7°C
  Kamertemperatuur ± 18°C
  Watertemperatuur Heet water 93°C
  Capaciteit Koud water 6,1 liter / uur
  Capaciteit Heet water 8,1 liter / uur
  Afmetingen
  Breedte 32cm
  Diepte 32cm
  Hoogte 98cm
  Hoogte tappunt 70cm

  Download hier de Aquarius watercooler brochure

  Extra informatie

  Type

  Koud & ongekoeld, Koud & heet

  Reviews(2)

  1. Snelle levering, deze koeler staat nu drie jaar zonder problemen. Prettige firma

  2. Wij zijn zeer tevreden, Mister Aqua een echte aanrader.

  Add a Review

  Add a Review