Mister Aqua watercoolers

Evopure waterleidingcooler

Vanaf:  674.00

De Evopure past in elk moderne kantooromgeving en representatieve ruimtes als showrooms, wachtkamers en vergaderruimtes. De heetwater optie is voorzien van een kinderslot. De Evopure bevat een indicator voor filtervervanging, geïntegreerde bekerdispenser en een lekbakje met sensor die de koeler buiten werking stelt voordat het bakje overstroomt. Uit voorraad leverbaar. Levering binnen 3 dagen door heel Nederland. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

De Evopure waterleidingcooler past in elk moderne kantooromgeving en representatieve ruimtes als showrooms, wachtkamers en vergaderruimtes. De heet water optie is voorzien van een kinderslot. De Evopure bevat een indicator voor filtervervanging, geïntegreerde bekerdispenser en een lekbakje met sensor die de koeler buiten werking stelt voordat het bakje overstroomt.

De Evopure is een waterleidingcooler welke naast de koud en heetwaterfunctie ook een koolzuur functie heeft. De Evopure bevat een indicator voor filtervervanging, geïntegreerde bekerdispenser en een lekbakje met sensor die de koeler buiten werking stelt voordat het bakje overstroomt.

Afmetingen

 

Extra informatie
Watertemperatuur Koud water 7°C
Kamertemperatuur ± 18°C
Watertemperatuur Heet water 93°C
Capaciteit Koud water 4,6 liter / uur
Capaciteit Heet water 7,2 liter / uur
Breedte 32cm
Diepte 32cm
Hoogte 97cm
Hoogte tappunt 77cm

Download hier de Evopure watercooler brochure

Extra informatie

Type

Koud & ongekoeld, Koud & heet, Koud & koolzuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Evopure waterleidingcooler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Random producten

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
* = verplicht veld
Top