Mister Aqua watercoolers

Iceberg leidingwaterkoeler inbouw

 439.00

Onzichtbare frisheid

 

Heerlijk koel water in uw keuken, bar of pantry. Zelfs op plekken waar weinig ruimte is kunt u alle mogelijkheden van een watercooler van Mister Aqua benutten. Onze Iceberg watercoolers worden ingebouwd onder een buffet of aanrecht en zijn verkrijgbaar met verschillende kraanmodellen.

Beschrijving

Heerlijk koel water in uw keuken, bar of pantry. Zelfs op plekken waar weinig ruimte is kunt u alle mogelijk- heden van een watercooler van Mister Aqua benutten. Onze Iceberg watercoolers worden ingebouwd onder een buffet of aanrecht en zijn verkrijgbaar met verschillende kraanmodellen.

 

De Iceberg watercooler is verkrijgbaar met gekoeld en heet water of gekoeld en sprankelend water met koolzuur. De maten van de Iceberg watercooler zijn afhankelijk van de gewenste koelcapaciteit. Die varieert van 10 tot 180 liter gekoeld water per uur.

 

98% van de orders worden binnen 3 werkdagen geleverd. Wij leveren in de gehele Benelux & Duitsland m.u.v. de Waddeneilanden. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iceberg leidingwaterkoeler inbouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Random producten

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30a
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 20 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
Email adres, Voornaam, Achternaam
* = verplicht veld
Top