Mister Aqua watercoolers

Klantenservice

Klantenservice Mister Aqua

Klantenservice Mister Aqua

Heeft u vragen of heeft u advies nodig voor het aanschaffen van een watercooler of waterleidingcooler. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via 0475-336644 of via e-mail info@misteraqua.nl. Ook is het mogelijk onze showroom te bezoeken, dat kan op het onderstaande adres.

Hoofdvestiging
Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30
6063 BA Vlodrop

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven ernaar om de levering zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u vooraf een dag kiezen waarop u het geleverd wilt hebben. Op de dag van levering kunt u in de ochtend bellen hoe laat de bestelling wordt afgeleverd.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Het afleveren van uw bestelling gebeurt door middel van de bezorgservice van Mister Aqua. Op het moment dat de chauffeur van de vrachtwagen een goede plek heeft gevonden om te parkeren, wordt de pallet uit de wagen geladen. De pallet wordt met een pompwagen verreden en neergezet op de gewenste plaats. Deze voorkeursplaats kan overal zijn, zolang er een goed begaanbare weg is naar deze plaats. Zo is het niet mogelijk om met een pompwagen door het grind of gras te rijden.

Kan ik mijn artikel bij Mister Aqua retourneren?

U kunt een product altijd, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen retourneren. Wanneer u een product in oorspronkelijke staat retour stuurt heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag, plus overig gemaakte kosten inclusief betaalkosten. Dit zal u binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Kan ik mijn bestelling annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Mister Aqua reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Kan ik op factuur betalen?

Als klant kunt u bij Mister Aqua op rekening kopen. Wij hanteren echter wel een betalingstermijn van 21 dagen.

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Verzending is bij Mister Aqua altijd gratis. Houd wel rekening met mogelijke betaalkosten bij betaling onder rembours. Kies je voor betaling met iDEAL, creditcard of onder vooruitbetaling, dan rekenen we geen extra kosten. Op de Waddeneilanden leveren wij ook, echter rekenen wij hier wel extra kosten voor, neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u ook accessoires voor mijn cooler?

Ja, wij hebben diverse accessoires op onze accessoires pagina vind u al onze accessoires.

Sectie

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
Contact algemeen

Voor algemene vragen of bestellingen dient u het volgende nummer te bellen:
Contact gegevens Mister Aqua Tel. 0475-336644

Of mail naar: info@misteraqua.nl

Sales

Voor vragen over de verkoop of marketing dient u het volgende nummer te bellen: 0475-336995

Of mail naar: sales@misteraqua.nl

Administratie

Voor vragen over overeenkomsten of facturen dient u het volgende nummer te bellen: 0475-336419

Of mail naar: invoice@misteraqua.nl

Inkoop

Voor vragen mbt. De inkoop dient u het volgende nummer te bellen: 0475-317014

Of mail naar: inkoop@misteraqua.nl

Nieuwste producten

Random producten

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
* = verplicht veld
Top