Informatie over bezorging


Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bronwater en of watercooler, waterleidingcooler wordt bezorgd door Mister Aqua. Na uw bestelling krijgt u bericht wanneer uw bestelde goederen wordt bezorgd. Mister Aqua distributiepunten in Haarlem en Assen, in België heeft Mister Aqua distributiepunten in Brussels. Mister Aqua levert in geheel Nederland.

↑ naar boven


Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

U hoeft niet aanwezig te zijn. U kunt tijdens het bestelproces aangeven waar uw bestelling neergezet moet worden. U kunt ook een brief op de deur hangen met instructies. Wilt u liever even gebeld worden van te voren dan is dat ook mogelijk.

↑ naar boven


Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welke dag u geleverd wilt krijgen. De Mister Aqua levert iedere dag landelijk. U kunt tijdens het bestelproces ook aangeven om later in de week geleverd te krijgen.

↑ naar boven


Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Pas op de ochtend van uitlevering wordt tussen 8:00 en 9:00 de planning van de route gemaakt. Wilt u weten hoe laat uw bestelling arriveert? Neem dan contact met ons op tussen 9:00 en 10:00 uur ’s ochtends. Eén van onze medewerkers zal voor u uw levertijd bekijken.

↑ naar boven


Gratis verzending

Verzending is bij Mister Aqua gratis bij een minimale afname van 5 Flessen. Houd wel rekening met mogelijke betaalkosten bij betaling onder rembours. Kies je voor betaling met iDEAL, creditcard of onder vooruitbetaling, dan rekenen we geen extra kosten. Op de Waddeneilanden leveren wij ook, echter rekenen wij hier wel extra kosten voor, neem voor meer informatie contact met ons op.

↑ naar boven


Kan ik het reeds aangeschafte artikel retourneren?!

Wanneer u ontevreden bent over het artikel dat u heeft gekocht, dan kunt u binnen 14 dagen uw artikel retour sturen. De kosten van het retour sturen is voor rekening van de klant. U krijgt uw geld binnen 3 werkdagen retour mits het artikel in de oorspronkelijke onbeschadigde staat verkeert. Meer informatie over de eventuele retournering van de producten vindt u hier.

↑ naar boven


Levering in het weekend?

Mister Aqua levert in overleg ook op zaterdag. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag geleverd.

↑ naar boven


Vertraging

Soms kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tijdens de levering van uw bestelling. Dit kan komen door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of een ongeluk op de weg.

Waarschijnlijk is er de mogelijkheid dat de bestelling de eerst volgende werkdag geleverd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal één van onze medewerkers u verder inlichten over hoe de levering op dat moment in zijn werk gaat.

↑ naar boven


De chauffeur heeft schade gemaakt aan mijn huis, tuin of auto!

De chauffeur neemt de verantwoordelijkheid tot 1 meter binnen uw erf. Als de pallet verder op uw erf neergezet moet worden dan neemt Mister Aqua geen enkele aansprakelijkheid op zich. De volledige aansprakelijkheid is voor de klant.

↑ naar boven