Meer informatie

Mister Aqua

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland. Naast onze hoofdvestiging in Roermond-Vlodrop is er tevens een distributiedepot in Haarlem. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

MisterAqua

Bronwater bestellen

Als u nog niet bekend bent met onze bronwater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct.

Vindt zelf de watercooler waar u het meest aan heeft

Mister Aqua zet zich iedere dag opnieuw in om te zorgen dat u kunt kiezen uit een gevarieerd en hoogstaand aanbod watercoolers en waterleidingcoolers. Naast de juiste watercooler vindt u in ons assortiment ook de juiste accessoires zoals bronwater, bekerhouders en handgrepen. Bovendien kunt u zelf aangeven hoe wij u het best van dienst zijn. Wilt u een watercooler kopen, huren of leasen? Ook voor tijdelijke verhuur, bijvoorbeeld voor een evenement of beurs kunt u bij ons terecht.

 

Bekijk nu ons assortiment

Aarzel niet om het online aanbod koelers van Mister Aqua te bekijken. Wij weten zeker dat u bij ons de juiste watercooler of waterleidingcooler kunt vinden. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0475-336644 of een e-mail te sturen naar info@misteraqua.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Bij Mister Aqua kunt u terecht voor:

✔       Uitstekende kwaliteit koelers;
✔       Accurate service en veilig bestellen;
✔       Geen langdurige contracten;
✔       Gratis proefplaatsing voor 14 dagen;
✔       Levering binnen 3 werkdagen;

Comments (0)

Laat een reactie achter