Onze bron

Bronwater van Mister Aqua

Het Drentse water afkomstig uit het Hunzedal wordt middels ontharding, diepte filtratie en omgekeerde osmose ontdaan van 99,96% van alle zouten en mineralen en voor 100% van alle organische verontreinigingen zoals bacteriën en virussen. Na het zuiveringsproces wordt er weer een afgepaste hoeveelheid mineralen aan het water toegevoegd waardoor het ultieme drinkwater ontstaat. Tenslotte zorgt ozon desinfectie ervoor dat het water steriel en probleemloos in de flessen verwerkt kan worden.

Specifiek bevindt de bron van Anloo zich in het oosten van Drenthe in het prachtige natuurgebied Het Hunzedal. Hier wordt het grondwater gewonnen op wel 150 meter diepte. Voor de geschiedenis van deze bron moeten we helemaal teruggaan naar de middeleeuwen. Neerslag die destijds is gevallen, en via de Hondsrug haar weg heeft gevonden naar Anloo, was zeer zuiver van aard en heeft door de jaren heen zoveel mineralen in zich opgenomen dat het bronwater een uitstekende kwaliteit heeft gekregen.

De samenstelling van ons water is dusdanig dat het niet alleen zeer verfijnd van smaak is maar tevens geschikt is voor iedereen.
Net als onze koelers is ons bronwater gemakkelijk en snel online te bestellen.

Gebotteld bronwater uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron

De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de Keuringsdienst van Waren. De bottelstraat, die behoort bij de modernste van Europa

onze bron