Waterleidingcoolers

Waterleidingcooler in verschillende soorten en maten

Als u een liefhebber bent van water uit uw eigen kraan, dan is een waterleidingcoolers van Mister Aqua perfect voor u. Leidingwaterkoelers wordt aangesloten op uw eigen waternet en voorziet u van heerlijk koel en schoon water. Mister Aqua levert, installeert, onderhoudt en desinfecteert waterkoelers. Wij hebben een groot assortiment waterleidingcoolers in huis.

Waterleidingcooler kopen

U kunt bij Mister Aqua terecht voor het kopen, huren of leasen van waterleidingcooler. Wij raden u bij alle mogelijkheden aan een onderhoudsovereenkomst af te sluiten, zodat uw waterleidingcooler ieder half jaar gereinigd en gedesinfecteerd wordt. Neem een kijkje op onze site voor de voorwaarden. U kunt bij Mister Aqua terecht voor verschillende soorten waterleidingcoolers. Wij hebben vele merken en soorten in huis. Wij zorgen altijd voor een zeer snelle en correcte levering en garanderen de allerlaagste prijs. Heeft u toch ergens een waterleidingcooler goedkoper gevonden, dan bieden wij u direct een nog lagere prijs.

Koop, huur of lease een watercooler

U kunt bij Mister Aqua kiezen voor koop, huur of lease van een watercooler. Bij alle mogelijkheden adviseren wij u een onderhoudsovereenkomst af te sluiten, zodat uw koeler ieder half jaar gereinigd en gedesinfecteerd wordt.