Bronwater

Bronwater in One way flessen

Elk bronwater is uniek in zijn eigenschappen en smaak. Mister Aqua levert naast het Nederlandse Mierl’eau bronwater ook het befaamde premiumwater uit de Fonte Alpina in de vallei van Pasubio, een natuurlijke oase in een ongerepte omgeving aan de rand van de Kleine Dolomieten in Noord-Italië.

Het is van de allerhoogste kwaliteit omdat het gewonnen wordt vanuit een diepe aquifer, een natuurlijke, ondoordringbare grondlaag die het bronwater optimaal beschermt. Hierdoor is het water bacteriologisch zuiver en kan het zonder enige behandeling direct gebotteld worden aan de bron.

Bronwater in Mister Aqua drinkwater 18,9 Liter – Statiegeldflessen

Ons drinkwater is afkomstig uit de bron Mierl’eau, exclusief erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. Het water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen uit de ‘formatie
van Tegelen’. Ondoordringbare kleilagen conserveren dit prehistorische water uitstekend en beschermen tevens tegen verontreiniging door fosfaten en nitraten vanuit het oppervlaktewater.

Eenmaal onttrokken wordt het water optimaal gefilterd en onder druk volledig gezuiverd. Door de toevoeging van enkele mineralen ontstaat volledig pH-neutraal water. Dit proces en de controles hierop voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Direct een offerte op maat

Comments (0)

Laat een reactie achter