Atlantic White Actie Pakket 1
 • Atlantic white actiepakket
 • Atlantic White Actie Pakket 1

   159,00

  Dé klassieker

  De Atlantic is een echte klassieker. Deze retro watercooler zien we vaak terug in films en tv series. De Atlantic is een oerdegelijke no-nonsense watercooler tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met zijn robuuste design is de Atlantic ook uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Atlantic ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  Clear
  € 

  Producten die toegevoegd zullen worden:

  • Statiegeld (€ 10,- per fles)
  Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,
  000

  De Atlantic is een echte klassieker. Deze retro watercooler zien we vaak terug in films en tv series. De Atlantic is een oerdegelijke no-nonsense watercooler tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met zijn robuuste design is de Atlantic uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Atlantic ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  De Atlantic is leverbaar in de opties voor koud & ongekoeld water of koud & heet water. Karaffen, waterflesjes en bidons kunnen eenvoudig worden afgevuld dankzij de ruime tapopening. De Atlantic flessenwatercooler is vrijwel overal als zelfstandige unit te plaatsen en heeft alleen een stopcontact nodig.

  98% van de orders worden binnen 3 werkdagen geleverd. Wij leveren in de gehele Benelux & Duitsland m.u.v. de Waddeneilanden. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

   

  Extra informatie
  Watertemperatuur Koud water 7°C
  Kamertemperatuur ± 18°C
  Watertemperatuur Heet water 93°C
  Capaciteit Koud water 6,1 liter / uur
  Capaciteit Heet water 8,1 liter / uur
  Afmetingen
  Breedte 32cm
  Diepte 32cm
  Hoogte 98cm
  Hoogte tappunt 70cm

  Download hier de Atlantic watercooler brochure

  Extra informatie

  Inclusief

  •1 flessenwaterkoeler Atlantic White Koud-Ongekoeld •5 flessen bronwater 18,9L •1000 drinkbekers (keuze uit 250ml plastic of 180ml karton) •Gratis drinkbekerhouder • Gratis installatie/levering