Atlantic Black flessenwaterkoeler
 • Atlantic-black-flessenwaterkoeler

  Momenteel niet leverbaar

 • Atlantic Black flessenwaterkoeler

  Oorspronkelijke prijs was: € 233,00.Huidige prijs is: € 179,00.

  Dé klassieker

  De Atlantic is een echte klassieker. Deze retro watercooler zien we vaak terug in films en tv series. De Atlantic is een oerdegelijke no-nonsense watercooler tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  Met zijn robuuste design is de Atlantic ook uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Atlantic ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  Clear
  000

  Maak uw aankoop compleet

  De Atlantic is een echte klassieker. Deze retro waterkoeler zien we vaak terug in films en tv series. De Atlantic is een oerdegelijke no-nonsense waterkoeler tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  Met zijn robuuste design is de Atlantic uitermate geschikt in productieomgevingen en werkplaatsen. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Atlantic ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen.

  De Atlantic is leverbaar in de opties voor koud & ongekoeld water of koud & heet water. Karaffen, waterflesjes en bidons kunnen eenvoudig worden afgevuld dankzij de ruime tapopening. De Atlantic flessenwaterkoeler is vrijwel overal als zelfstandige unit te plaatsen en heeft alleen een stopcontact nodig.

   

   

  98% van de orders worden binnen 3 werkdagen geleverd. Wij leveren in de gehele Benelux & Duitsland m.u.v. de Waddeneilanden. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

   

  Extra informatie
  Watertemperatuur Koud water 7°C
  Kamertemperatuur ± 18°C
  Watertemperatuur Heet water 93°C
  Capaciteit Koud water 6,1 liter / uur
  Capaciteit Heet water 8,1 liter / uur
  Afmetingen
  Breedte 32cm
  Diepte 32cm
  Hoogte 98cm
  Hoogte tappunt 70cm

  Download hier de Atlantic watercooler brochure

  Extra informatie

  Type

  Koud & ongekoeld, Koud & heet

  Reviews(0)

  There are no reviews yet.

  Add a Review

  Be the first to review “Atlantic Black flessenwaterkoeler”