Waterkoeler voor thuis van Mister Aqua – vanaf €99,-

Ooit gedacht aan een Waterkoeler voor thuis of op kantoor?

MisterAqua levert een Waterkoeler voor thuis of op kantoor

Watercoolers zijn binnen bedrijven de laatste jaren aardig gemeengoed geworden. MisterAqua is de enige leverancier van water- en filtercoolers die ook een waterkoeler bij u thuis kan afleveren. Wij leveren in heel Nederland en sinds enige tijd ook in België en Duitsland. Laat u ook overtuigen van de voordelen die het gebruik van een waterkoeler thuis oplevert.

Groot voordeel voor waterdrinkers

Met een waterkoeler thuis bent u voorgoed af van het eeuwige gesleep met zware drinkflessen. Wij leveren en installeren de waterkoeler en komen ook de flessen bronwater thuisbrengen. Ook zorgen wij voor reiniging, desinfecteren en onderhoud van het apparaat. U heeft hiermee altijd water van een constante en hoge kwaliteit in huis. Het water wordt gewonnen uit de bron van Mierl’eau.

De prijs is bijzonder aangenaam

Als u een offerte bij ons aanvraagt zult u merken, dat de kosten van een waterkoeler voor thuis helemaal niet zo hoog zijn. Wij kunnen onze prijzen laag houden, omdat wij niet afhankelijk zijn van merken. U heeft al vanaf € 0,50 per dag een waterkoeler in huis.

Kennismaken met een waterkoeler van MisterAqua?

U kunt gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met een waterkoeler door een proefplaatsing van 14 dagen aan te vragen. Vult u hiervoor het formulier op onze site in. U kunt ons ook bellen of mailen: T: 0031 (0) 475 33 66 44 Mailen kan ook via info@misteraqua.nl

Waterkoeler voor thuis van Mister Aqua - vanaf €99,-

Comments (0)

Laat een reactie achter