Mister Aqua watercoolers

Cooler Clean homekit

 39.95

De Cooler Clean Homekit is perfect geschikt om zelf een watercooler volgens HACCP Richtlijnen te reiningen. Eén kit is voldoende voor ca. 4 reinigingsbeurten, zo bent u ervan verzekerd dat uw watercoolers op de juiste hygiënische wijze worden onderhouden.

Inhoud reinigingskit:

  • desinfectievloeistof,
  • chirurgenhandschoenen,
  • borsteltje,
  • microvezeldoekje,
  • gebruiksaanwijzing.

Beschrijving

De Cooler Clean Homekit is perfect geschikt om zelf een watercooler volgens HACCP Richtlijnen te reiningen. Eén kit is voldoende voor ca. 4 reinigingsbeurten, zo bent u ervan verzekerd dat uw waterkoelers op de juiste hygiënische wijze worden onderhouden.

CoolerClean is speciaal ontwikkeld om uw watercooler te reinigen en in hygiënische topconditie te houden. Door de CoolerClean Methode te gebruiken, bent u ervan verzekerd dat alle watercoolers op de juiste wijze hygiënisch worden onderhouden. De CoolerClean Methode is een CIP (Cleaning-In-Place) waarbij u geen onderdelen hoeft uit te wisselen, maar eenvoudig binnen 15 minuten de watercooler geheel hygiënisch kunt reinigen. Download de brochure.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cooler Clean homekit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30a
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 20 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
Email adres, Voornaam, Achternaam
* = verplicht veld
Top