Mister Aqua watercoolers

Cooler clean spray

 6.95

Cooler Clean Spray is speciaal ontwikkeld om de contactpunten aan de buitenkant van de watercooler hygiënisch te reinigen. U kunt bijvoorbeeld bij iedere watercooler een flesje CoolerClean Spray ter beschikking stellen, zodat de klant dit bij iedere fleswisseling kan gebruiken.

Beschrijving

Deze spray is speciaal ontwikkeld om contactpunten aan de buitenkant van de watercooler zo goed mogelijk schoon te houden. Er wordt aangeraden om de spray te gebruiken iedere keer als u de fles verwisselt. Hoe gebruikt u Cooler clean spray: Spuit eenvoudig op de dop van de fles, op de waterguard en éénmaal in elk kraantje voor een optimaal resultaat.

CoolerClean is een product dat uitsluitend bestaat uit ongevaarlijke bestanddelen. De spray is dus te gebruiken zonder dat dit risico’s voor u meebrengt. CoolerClean is smakeloos en reukloos. Inhoud 100 ml per flesje. Levering binnen 3 dagen door heel Nederland. Groot verbruik? Neemt u gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cooler clean spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Random producten

Hoogst gewaardeerde producten

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 30
6063 BA Vlodrop

Meer contact gegevens

Over Mister Aqua

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland.

NIEUWSBRIEF VAN MISTER AQUA

Aanmelden voor de Mister Aqua nieuwsbrief
* = verplicht veld
Top